Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a böngészőben lehet módosítani.

Webshop


Kezdőlap » Akciók » Takeachoice Multi Lotion N3 Skin 100ml +Takeachoice Multi Lotion N3 Skin 30ml


        

Takeachoice Multi Lotion N3 Skin 100ml +Takeachoice Multi Lotion N3 Skin 30ml

Készleten

 

Akciós


0x

Szokásos ár: 18 298 Ft

Ár (nettó): 15 136 Ft

Ár (bruttó)(9 %): 16 498 Ft


Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  
Raktáron: 1 db
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 6

Részletes leírás

Takeachoice Multi Lotion CBD-vel 100% bio Jan 3-as testápoló 100ml.
 

Takeachoice Multi Lotion CBD-vel (kendermagolaj) és olívaolajjal létrehozza a test és az arc tökéletes testápolóját E-vitaminnal. A Lotion tulajdonságai, például gyulladáscsökkentő hatás és a szabad gyökök elleni küzdelem. A Multilotion mélyen táplálja a bőrt, megakadályozva a nedvesség elvesztését, és olyan puha lesz, mint a selyem.

Testápoló a bőrproblémák ellen, kenje be a sérült területet naponta 2-6 alkalommal, amíg a probléma megszűnik.

-THC-tartalom 0,2% alatt

-Készült: Spanyolország

-Felhasználhatósági idő min. 12 hónap

-Állatokon nem tesztelt.

Óvatosan kell eljárni az összetevőkkel az allergiával szemben, minden felelősséget nem vállalunk. Allergiás reakciók lehetségesek amelyek allergiás betegeknél előfordulhatnak.

Ennek a krémnek nem célja a betegségek diagnosztizálása, vagy gyógyítása.

CSOMAGOLÁS:

Kényelmes pumpás palackban szállítjuk, amely levegő és cseppmentes.

Könnyű adagolás és szuperhigiénikus.

ÖSSZETEVŐK:

AQUA (víz):

Bármilyen kozmetikai és testápolási termék készítéséhez használható. A vizet olyan oldószernek tekintik, amely feloldja a legtöbb olyan összetevőt, amelyek különböző előnyöket nyújtanak a bőrnek, mint például táplálás, tisztítás, gyógyító bőrirritáció és így tovább. Ha vizet, tisztított vizet vagy desztillált vizet használ a bőrápolási termékekben, különös óvintézkedéseket kell azt tenni. Kizárólag toxinoktól, mikrobáktól és más szennyezőktől mentes vizet használnak személyi higiéniai termékek és kozmetikumok készítéséhez.

CANNABIS SATIVA vetőolaj (kendermagolaj):
 

Ismert, hogy az E-vitamin gazdag forrása, a Cannabis sativa vetőolaj kiváló természetes tartósítószerként és antioxidánsként működik, amely védi a bőrt. Természetes szuper hidratáló tulajdonsága segíti az esszenciális zsírsavak jelenlétét a bőrében, megőrizve a páratartalmát. A Cannabis sativa vetőolaj nem csak a bőrhöz gyengéd, hanem szinte alig valt ki allergiát és ritkán okoz bőriritációt.

GLICERIN:

Barátságos minden bőrtípushoz, beleértve a zsíros bőrt is. A glicerin segít a száraz bőr megelőzésére vagy leküzdésére. A bőrbetegségek, például különféle fertőzések, kezelése mellett, a ráncok, a finom vonalak, a szárazság stb. A glicerin vonza a nedvességét a bőrbe. Miközben táplálja a bőrt, növeli a sejtek növekedését, ami végső soron elősegíti a bőr gyógyulását. Sőt a glicerin elősegíti a bőr rugalmasságának javítását, és fiatalos megjelenést kölcsönöz.

Oenothera BIENNIS olaj (kancsóolaj):
 

Megújító és energizáló, a Primrose Oil hidegen sajtolt az Oenothera biennis növény magjából. Kozmetikai és lokális alkalmazásokkal a Primrose táplálja és hidratálja a bőrt, a fejbőrt és a hajat, miközben elősegíti az egészséges és a tiszta bőrt valamint jobb rugalmasságot ad. Ennek az olajnak a rendszeres használata hidratálja a bőrt, megakadályozza a pattanások kitörését, csökkenti a hegeket, szabályozza a gyógyulást és megnyugtatja a bőrgyulladás bármilyen formáját.

PRUNUS AMYGDALUS DULCIS olaj (édes mandulaolaj):
 

Kizárólag ehető mandulákból nyert édes mandulaolajat használunk a haj és a bőrápoláshoz. Természetes allergia barát tulajdonságai miatt ez az enyhe olaj ideális választás a sötét körök eltávolításához. A bőrön végzett óvatos dörzsölés révén teljes mértékben felszívódik, és alkalmassá teszi a mélytisztításhoz. Az édes mandulaolaj enyhe behatolása miatt mélyen bejut a bőrbe, ami növeli a pólusok lágyságát és tisztítását.

NÁTRIUM-SZEROIL-LAKTIL:

A Sodium Stearoyl Lactylat tökéletes emulgeálószer mindenféle természetes termékhez, amely egyedi bőrpáratartalmat biztosít és sima érzetet biztosít az alkalmazás után. Az abszolút páratartalom és a vérzés hatása miatt rendkívül jó választás minden olyan bőrápolási termékhez, amelynek sokoldalú nedvességképessége van. A keményítővel és a fehérjékkel való kölcsönhatása miatt elősegítheti a nátrium és a laktilát változását a termék textúrájában. Ez a nedvességgátló tovább javított leadást biztosít, amely hosszú ideig friss illatot ad.

GLYCERYL STEARATE:

Ez a krém egy szilárd formájú, fehér színű viasz egy önemulgeáló vegyület, amelyet általában a testápolókban, smink alapokban, szempillaspirálban, pudingban, hajbalzsamban és fényvédő termékekben találhatók. A bőr felületén található kenőanyagként a Gliceril-sztearát felelős a bőr puha, rugalmas és sima megjelenésének biztosításáért. A gliceril-sztearát jelenléte csökkenti a víz veszteségét a bőrben, mivel gátként hat és így folyamatosan hidratálódik.

BENZIL ALKOHOL:

Ezt a színtelen folyadékot sok növény természetes módon állítja elő enyhe kellemes aromás illatként. Ezen túlmenően a benzil-alkohol kisebb alkotóeleme bizonyos illóolajoknak, mint például a rózsa, jázmin, neroli stb., Illatkomponensként, oldószerként, tartósítószerként és viszkozitást csökkentő szerként használják. A benzil-alkoholt használják a smink és a napi bőrápolás egyik összetevőjeként. Ezenkívül antibakteriális tartósítószerként is felhasználható a testápolási termékekben és a kozmetikumokban a mikrobiális szennyeződés megelőzése érdekében. A legérzékenyebb terméke a krémeknek amely üvegben van és így ujjaival könnyen a bőrébe juttathatja.

CETIL-ALKOHOL:

Gyakran félreértik, mert ugyanolyan szárító hatással bír, mint ha alkoholt vinne fel a bőrére. A cetil-alkohol éppen ellenkezője, a bőr legjobb barátja! A hajra és a bőrre jó hidratáló és kondicionáló hatással bíró cetil-alkohol egy csodálatos termék, amely rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek. A krémet és a krémeket jobb kenéssel látja el, és gyakran magát a terméket is vastagabbá teszi. A növényi olajokból (például kókuszdióolajból vagy pálmaolajból) származó cetil-alkoholt néha palmityl-alkoholnak is nevezik.

TOCOPHEROL:

A tokoferol nem csak vegyület; Ez a zsírban oldódó vegyületek nyolc különféle kémiai formájának egyesítése. A bőrápolás világában E-vitamin tokoferolnak hívják. Az antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező Tocoferol segít megvédeni a bőrt a szabad gyökök által okozott káros hatásoktól, csökkenti a bőr felületén az UV- által okozott károkat, és csodálatos öregedésgátló hatást biztosít. A krém vagy az E-vitamin krém használata a napégés után enyhítheti a viszketést és a bőrgyulladást.


PHYTOCANNABINOIDS:

Két szót a „Phyto” és a „kannabinoid” előtagot használva a fitokannabinoidok a természetben előforduló kannabinoidokként határozhatók meg, amelyeket a kender és a kannabisz növényekben találhatók. A fitokannabinoidoknak a bőrápolási termékekben összetevőként történő felhasználásának fő oka az, hogy a kannabinoidra reagálnak. A kenderkivonat azonnal működni kezd, mihelyt a bőr felszívja (szinte azonnal). A fitokannabinoidok segítik gyógyítani a szuperérzékeny bőrt és a gyulladt bőrfelületet, mint például a psoriasis, száraz bőr, ekcéma, pattanások és egyebek.

Helianthus ANNUUS magolaj (napraforgómag-olaj):

Béta-karotinban gazdag Helianthus annus mag vagy napraforgómag olaj védelmet nyújt a környezetben található baktériumok ellen. A napraforgómag olaj jelenlegi használata hosszú ideig segíti a bőr hidratáltságát. A napraforgómag olajnak a héten csak néhányszor történő felhasználása a bőrön elhalaszthatja az öregedést. Különösen előnyös a kiszáradt és száraz bőrre, mivel javítja a bőr nedvességmegőrző képességét.

ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE por (aloe Vera levéllé por):

Aloe Barbadensis vagy más néven Aloe Vera néven ismert ez az összetevő több ezer éve létezik, és csodálatos gyógyászati eredményeiről ismert. Annak köszönhetően, hogy égés és sebgyógyító hatása miatt hatékonyan alkalmazható topikálisan, az Aloe Vera megóvja a bőrt az UV káros sugaraitól. Az aloin jelenléte esetén az ultraibolya sugarak akár 30%-át is blokkolja, ha nagyarányú módon használja fel a bőrön. Számos olyan vitamint tartalmaz, mint a kolin, folsav, A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C és E, amelyek nélkülözhetetlenek a bőr védelmére a szabad gyököktől és kiküszöbölik a korai öregedés jeleit.

Lavandula ANGUSTIFOLIA kivonat (levendula virágkivonat):
 

A nyugtató és illatos növény, amely nem igényel bevezetést, a levendula mind az elmét, mind a lelket megnyugtathatja. A levendula virágnak természetesen antiszeptikus tulajdonságai vannak, amelyek segíthetnek a pattanásokat és gyulladásokat okozó baktériumok leküzdésében. A környezetben oly sok toxin és szennyező anyag jelenléte miatt a bőr naponta számos káros irritáló hatásnak van kitéve. A levendula akkor lehet hasznos, ha valamit keres, amellyel megnyugtathatja a bőrt.

Szalicil sav:

Bár az összes többi összetevő egyszerűen hozzájárul a pattanások elleni küzdelemhez, a szalicilsav a leghatékonyabb. Ez a kémiai hámlasztó eszköz nem csak csökkenti a meglévő mitesszerek méretét, hanem ellenőrzést is tart az új kialakulásának megakadályozása érdekében. A szalicilsav csökkenti a pólusok bőrsejtjeinek számát, amelyek megakadályozzák az új pattanások megjelenését. Ez a kiváló összetétel mélyen behatol a bőrbe, és ezzel egyidejűleg lágyul, miközben eltávolítja a le hámlott sejtréteget a bőr hámlasztó rétegéről, ami végső soron növeli a bőr textúrájának simaságát, és láthatóan ragyogóbbá teszi a bőrt.

Szorbinsav:

Tartósítószerként szolgál a krémekben, sminktermékekben és még sok másban is. A szorbinsav szabadon folyó, fehér kristályos por. Fehér kristályos por, granulátum vagy pellet formájában természetes formájában a szorbinsavat főleg szem smink, bőrápolás, arc és hajkészítmények készítésére használják. A szorbinsav jelenléte megakadályozza a mikroorganizmusok szaporodását azáltal, hogy a személyes ápolási termék védi a környezetben található baktériumok és szennyezőanyagok bármilyen megsemmisítése ellen.

Salvia SCLAREA olaj (Clary Sage):

A Salvia sclarea Clary Sage Oil néven is ismert, és az egyik legszélesebb körben alkalmazott összetevő. Tulajdonságai miatt alkalmazzák a faggyútermelés ellen, tonizálják és csökkentik a pattanásokkal járó gyulladást.

A fenti előnyök mellett a Salvia sclarea , amely eredetileg a Földközi-tenger északi oldaláról származik, és amelyről szintén ismert, hogy csökkenti a vérnyomást és enyhiti a szorongást. Érdemes megjegyezni, hogy antidepresszánsként alkalmazzák, antibakteriális hatással rendelkezik, enyhíti a stresszt.

HŰVÖS, SZÁRAZ NAPFÉNYTŐL VÉDETT HELYEN TÁROLANDÓ!
 

Takeachoice Multi Lotion CBD-vel 100% bio Jan 3 nr testápoló 30ml.

A piac legjobb Multi Lotion testápolója kendermagolajjal és olívaolajjal. Természetes alapanyagokból készült testápoló, amely felveszi a küzdelmet a szabad gyökökel és gyulladásgátló hatással rendelkezik, olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek mélyen táplálják a bőrt, megakadályozzák a nedvesség elvesztését és olyan puhává teszik a bőrt mint a selyem.



A Takeachoice Multi Lotion 3. számú testápoló

Bőrproblémák kezelésére szolgál, kenje be a sérült területet naponta 2-6 alkalommal amíg a probléma megszűnik.

-THC-tartalom 0,2% alatt
-Készült: Spanyolország
-Felhasználhatósági idő min. 12 hónap
-Állatokon nem tesztelt.

Óvatosan kell eljárni az összetevőkkel az allergiával szemben, minden felelősséget nem vállalunk. Allergiás reakciók lehetségesek amelyek allergiás betegeknél előfordulhatnak.

Ennek a krémnek nem célja a betegségek diagnosztizálás, vagy gyógyítása.

CSOMAGOLÁS:

Kényelmes pumpás palackban szállítjuk, amely levegő és cseppmentes.
Könnyű adagolás és szuperhigiénikus.

Összetevők:

AQUA (víz):

Bármilyen kozmetikai és testápolási termék készítéséhez használható. A vizet olyan oldószernek tekintik, amely feloldja a legtöbb olyan összetevőt, amelyek különböző előnyöket nyújtanak a bőrnek, mint például táplálás, tisztítás, gyógyító bőrirritáció és így tovább. Ha vizet, tisztított vizet vagy desztillált vizet használ a bőrápolási termékekben, különös óvintézkedéseket kell azt tenni. Kizárólag toxinoktól, mikrobáktól és más szennyezőktől mentes vizet használnak személyi higiéniai termékek és kozmetikumok készítéséhez.

CANNABIS SATIVA vetőolaj (kendermagolaj):

Ismert, hogy az E-vitamin gazdag forrása, a Cannabis sativa vetőolaj kiváló természetes tartósítószerként és antioxidánsként működik, amely védi a bőrt. Természetes szuper hidratáló tulajdonsága segíti az esszenciális zsírsavak jelenlétét a bőrében, megőrizve a páratartalmát. A Cannabis sativa vetőolaj nem csak a bőrhöz gyengéd, hanem szinte alig valt ki allergiát és ritkán okoz bőriritációt.

GLICERIN:

Barátságos minden bőrtípushoz, beleértve a zsíros bőrt is. A glicerin segít a száraz bőr megelőzésére vagy leküzdésére. A bőrbetegségek, például különféle fertőzések, kezelése mellett, a ráncok, a finom vonalak, a szárazság stb. A glicerin vonza a nedvességét a bőrbe. Miközben táplálja a bőrt, növeli a sejtek növekedését, ami végső soron elősegíti a bőr gyógyulását. Sőt a glicerin elősegíti a bőr rugalmasságának javítását, és fiatalos megjelenést kölcsönöz.

Oenothera BIENNIS olaj (kancsóolaj):

Megújító és energizáló, a Primrose Oil hidegen sajtolt az Oenothera biennis növény magjából. Kozmetikai és lokális alkalmazásokkal a Primrose táplálja és hidratálja a bőrt, a fejbőrt és a hajat, miközben elősegíti az egészséges és a tiszta bőrt valamint jobb rugalmasságot ad. Ennek az olajnak a rendszeres használata hidratálja a bőrt, megakadályozza a pattanások kitörését, csökkenti a hegeket, szabályozza a gyógyulást és megnyugtatja a bőrgyulladás bármilyen formáját.

PRUNUS AMYGDALUS DULCIS olaj (édes mandulaolaj):

Kizárólag ehető mandulákból nyert édes mandulaolajat használunk a haj és a bőrápoláshoz. Természetes allergia barát tulajdonságai miatt ez az enyhe olaj ideális választás a sötét körök eltávolításához. A bőrön végzett óvatos dörzsölés révén teljes mértékben felszívódik, és alkalmassá teszi a mélytisztításhoz. Az édes mandulaolaj enyhe behatolása miatt mélyen bejut a bőrbe, ami növeli a pólusok lágyságát és tisztítását.

NÁTRIUM-SZEROIL-LAKTIL:

A Sodium Stearoyl Lactylat tökéletes emulgeálószer mindenféle természetes termékhez, amely egyedi bőrpáratartalmat biztosít és sima érzetet biztosít az alkalmazás után. Az abszolút páratartalom és a vérzés hatása miatt rendkívül jó választás minden olyan bőrápolási termékhez, amelynek sokoldalú nedvességképessége van. A keményítővel és a fehérjékkel való kölcsönhatása miatt elősegítheti a nátrium és a laktilát változását a termék textúrájában. Ez a nedvességgátló tovább javított leadást biztosít, amely hosszú ideig friss illatot ad.

GLYCERYL STEARATE:

Ez a krém egy szilárd formájú, fehér színű viasz egy önemulgeáló vegyület, amelyet általában a testápolókban, smink alapokban, szempillaspirálban, pudingban, hajbalzsamban és fényvédő termékekben találhatók. A bőr felületén található kenőanyagként a Gliceril-sztearát felelős a bőr puha, rugalmas és sima megjelenésének biztosításáért. A gliceril-sztearát jelenléte csökkenti a víz veszteségét a bőrben, mivel gátként hat és így folyamatosan hidratálódik.

BENZIL ALKOHOL:

Ezt a színtelen folyadékot sok növény természetes módon állítja elő enyhe kellemes aromás illatként. Ezen túlmenően a benzil-alkohol kisebb alkotóeleme bizonyos illóolajoknak, mint például a rózsa, jázmin, neroli stb., Illatkomponensként, oldószerként, tartósítószerként és viszkozitást csökkentő szerként használják. A benzil-alkoholt használják a smink és a napi bőrápolás egyik összetevőjeként. Ezenkívül antibakteriális tartósítószerként is felhasználható a testápolási termékekben és a kozmetikumokban a mikrobiális szennyeződés megelőzése érdekében. A legérzékenyebb terméke a krémeknek amely üvegben van és így ujjaival könnyen a bőrébe juttathatja.

CETIL-ALKOHOL:

Gyakran félreértik, mert ugyanolyan szárító hatással bír, mint ha alkoholt vinne fel a bőrére. A cetil-alkohol éppen ellenkezője, a bőr legjobb barátja! A hajra és a bőrre jó hidratáló és kondicionáló hatással bíró cetil-alkohol egy csodálatos termék, amely rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek. A krémet és a krémeket jobb kenéssel látja el, és gyakran magát a terméket is vastagabbá teszi. A növényi olajokból (például kókuszdióolajból vagy pálmaolajból) származó cetil-alkoholt néha palmityl-alkoholnak is nevezik.

TOCOPHEROL:

A tokoferol nem csak vegyület; Ez a zsírban oldódó vegyületek nyolc különféle kémiai formájának egyesítése. A bőrápolás világában E-vitamin tokoferolnak hívják. Az antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező Tocoferol segít megvédeni a bőrt a szabad gyökök által okozott káros hatásoktól, csökkenti a bőr felületén az UV- által okozott károkat, és csodálatos öregedésgátló hatást biztosít. A krém vagy az E-vitamin krém használata a napégés után enyhítheti a viszketést és a bőrgyulladást.

PHYTOCANNABINOIDS:

Két szót a „Phyto” és a „kannabinoid” előtagot használva a fitokannabinoidok a természetben előforduló kannabinoidokként határozhatók meg, amelyeket a kender és a kannabisz növényekben találhatók. A fitokannabinoidoknak a bőrápolási termékekben összetevőként történő felhasználásának fő oka az, hogy a kannabinoidra reagálnak. A kenderkivonat azonnal működni kezd, mihelyt a bőr felszívja (szinte azonnal). A fitokannabinoidok segítik gyógyítani a szuperérzékeny bőrt és a gyulladt bőrfelületet, mint például a psoriasis, száraz bőr, ekcéma, pattanások és egyebek.

Helianthus ANNUUS magolaj (napraforgómag-olaj):

Béta-karotinban gazdag Helianthus annus mag vagy napraforgómag olaj védelmet nyújt a környezetben található baktériumok ellen. A napraforgómag olaj jelenlegi használata hosszú ideig segíti a bőr hidratáltságát. A napraforgómag olajnak a héten csak néhányszor történő felhasználása a bőrön elhalaszthatja az öregedést. Különösen előnyös a kiszáradt és száraz bőrre, mivel javítja a bőr nedvességmegőrző képességét.

ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE por (aloe Vera levéllé por):

Aloe Barbadensis vagy más néven Aloe Vera néven ismert ez az összetevő több ezer éve létezik, és csodálatos gyógyászati eredményeiről ismert. Annak köszönhetően, hogy égés és sebgyógyító hatása miatt hatékonyan alkalmazható topikálisan, az Aloe Vera megóvja a bőrt az UV káros sugaraitól. Az aloin jelenléte esetén az ultraibolya sugarak akár 30%-át is blokkolja, ha nagyarányú módon használja fel a bőrön. Számos olyan vitamint tartalmaz, mint a kolin, folsav, A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C és E, amelyek nélkülözhetetlenek a bőr védelmére a szabad gyököktől és kiküszöbölik a korai öregedés jeleit.

Lavandula ANGUSTIFOLIA kivonat (levendula virágkivonat):

A nyugtató és illatos növény, amely nem igényel bevezetést, a levendula mind az elmét, mind a lelket megnyugtathatja. A levendula virágnak természetesen antiszeptikus tulajdonságai vannak, amelyek segíthetnek a pattanásokat és gyulladásokat okozó baktériumok leküzdésében. A környezetben oly sok toxin és szennyező anyag jelenléte miatt a bőr naponta számos káros irritáló hatásnak van kitéve. A levendula akkor lehet hasznos, ha valamit keres, amellyel megnyugtathatja a bőrt.

Szalicil sav:

Bár az összes többi összetevő egyszerűen hozzájárul a pattanások elleni küzdelemhez, a szalicilsav a leghatékonyabb. Ez a kémiai hámlasztó eszköz nem csak csökkenti a meglévő mitesszerek méretét, hanem ellenőrzést is tart az új kialakulásának megakadályozása érdekében. A szalicilsav csökkenti a pólusok bőrsejtjeinek számát, amelyek megakadályozzák az új pattanások megjelenését. Ez a kiváló összetétel mélyen behatol a bőrbe, és ezzel egyidejűleg lágyul, miközben eltávolítja a le hámlott sejtréteget a bőr hámlasztó rétegéről, ami végső soron növeli a bőr textúrájának simaságát, és láthatóan ragyogóbbá teszi a bőrt.

Szorbinsav:

Tartósítószerként szolgál a krémekben, sminktermékekben és még sok másban is. A szorbinsav szabadon folyó, fehér kristályos por. Fehér kristályos por, granulátum vagy pellet formájában természetes formájában a szorbinsavat főleg szem smink, bőrápolás, arc és hajkészítmények készítésére használják. A szorbinsav jelenléte megakadályozza a mikroorganizmusok szaporodását azáltal, hogy a személyes ápolási termék védi a környezetben található baktériumok és szennyezőanyagok bármilyen megsemmisítése ellen.

Salvia SCLAREA olaj (Clary Sage):

A Salvia sclarea Clary Sage Oil néven is ismert, és az egyik legszélesebb körben alkalmazott összetevő. Tulajdonságai miatt alkalmazzák a faggyútermelés ellen, tonizálják és csökkentik a pattanásokkal járó gyulladást.
A fenti előnyök mellett a Salvia sclarea , amely eredetileg a Földközi-tenger északi oldaláról származik, és amelyről szintén ismert, hogy csökkenti a vérnyomást és enyhiti a szorongást. Érdemes megjegyezni, hogy antidepresszánsként alkalmazzák, antibakteriális hatással rendelkezik, enyhíti a stresszt.

HŰVÖS, SZÁRAZ NAPFÉNYTŐL VÉDETT HELYEN TÁROLANDÓ!

Hozzászólások

FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első, aki hozzászól! Írja meg kérdését, észrevételét!

YWJmM2