Látogató számláló

0
0
0
0
2
5
6

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fulvic and Humicid Acid +/- 12799Ft Használja a valuta konvertert!

Fulvic and Humicid Acid +/- 12799Ft  Használja a valuta konvertert!

Fulvic and Humicid Acid +/- 12799Ft Használja a valuta konvertert!

Fulvic and Humicid Acid

+/- 12799Ft Használja a valuta konvertert!

Bővebben
34,95
Nem vásárolható!

Részletek

Fulvic és huminsav

( immunrendszer erősitő )

120 db kapszulaA huminsav stimulálja az immunrendszert azáltal, hogy elősegíti az ellenanyagok és citokinek felszabadulását, amelyek azok a vegyi anyagok, amelyek azonosítják az idegen fertőzött sejteket és ösztönzik az immunrendszert. A Fulvicsavban található elektrolitok növelik a test tápanyagának felszívódási képességét, ahol a huminsav az ellenanyagok és citokinek felszabadításával elősegíti immunrendszerének egészségét.
A huminsav a nehézfémeket is eltávolítja a vérből.

A természetben olyan talajban található meg, ahol az élelmiszererek növekednek és évszázadok óta az emberi tápláléklánc részét képezik, amíg a modern gazdálkodási gyakorlat kimerítette a talaj ásványi anyagait.

Noha a Fulvic és a Huminsav tulajdonságai és funkciói eltérőek, együttesen erős gyógyító és helyreállító hatást gyakorolnak a test immunrendszerére.

A zsírsav képes kiegyensúlyozni és meghosszabbítani a test sejtjeinek életét, eltávolítani a nehézfémeket, fokozni a tápanyagok felszívódását és javítani a sejtek működését. Például ha hiányzik a kalcium a vas vagy a magnézium akkor kezdjen el Fulvicsavat szedi, amely növeli a test képességeit ezeknek az alapvető tápanyagoknak a felvételére, segítve a jobb alvást és az energiaszint növekedését.
A huminsav stimulálja az immunrendszert azáltal, hogy elősegíti az antitestek és citokinek felszabadulását, amelyek azokokat a vegyi anyagok, amelyek azonosítják az idegen fertőzött sejteket és ösztönzik az immunrendszert. A huminsav a nehézfémeket is eltávolítja a vérből. A huminos gyógyszerek orvosi hatásai ezer éve ismertek, ám a modern tudomány újjáépítette őket, hogy hatékony vírusellenes és antibiotikus kiegészítőket hozzon létre.

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény!

HŰVÖS, SZÁRAZ NAPFÉNYTŐL VÉDETT HELYEN TÁROLANDÓ!

Adatok

Cikkszám
26
Tömeg
30 g/1db