Látogató számláló

0
0
1
3
4
5
6

TOP termékek

Kolloid Ezüst Víz 500ml +/- 1099Ft Használja a valuta konvertert!

Kolloid Ezüst Víz 500ml +/- 1099Ft  Használja a valuta konvertert!
Kolloid Ezüst Víz 500ml +/- 1099Ft Használja a valuta konvertert!

Kolloid Ezüst Víz 500ml

+/- 13799Ft Használja a valuta konvertert!

Bővebben
27,95
Nem vásárolható!
Részletek

VitaZymes Ezüstkolloid 500ml

A VitaZymes kolloid ezüstvíz erős ásványi kiegészítő, amely megöli az összes betegséget okozó mikroorganizmust. Képes eltávolítani a gombákat, vírusokat, baktériumokat és parazitákat. A kolloid ezüst sok egészségügyi probléma kezelésének eszköze. Már jóval a modern kori orvoslás kifejlődése előtt a kolloid ezüst "mindencélú" gyógyszerként került felhasználásra a különféle fertőzések megtisztitására és a betegségek kezelésére.

A kolloid ezüst egy ásvány, kis ezüst részecskék oldata.

VITAZYMES COLLOID ezüstvíz

A kolloid ezüst sokféle egészségügyi probléma kezelésére szolgál. Már jóval a modern orvoslás kifejlődése előtt a kolloid ezüst "mindencélú" gyógyszerként került felhasználásra a különféle fertőzések megszabadulására és a betegségek kezelésére. Körülbelül az 1940-es évekig természetes antibiotikumként is használták, amelyet csak a modern antibiotikumok bevezetése után állítottak le.

A KOLOIDÁLIS Ezüst előnyei:

-Antibakteriális és antimikrobiális tulajdonságok
-A sebek gyógyítása és az egészséges bőr fenntartása
-Kezeli a szemgyulladást és a fülfertőzéseket
-Vírusölő
-Gyulladásgátló
-Segít a sinusitis enyhítésében
-Harcol a hideg és az influenza ellen
-Előnyös a tüdőgyulladásban szenvedő betegek számára

ÖSSZETEVŐK:

99,99% tiszta ionos / kolloid ezüst vizes (*) oldatban, 25 ppm sebességgel. Nincs só vagy fehérje hozzáadva csak tiszta ezüst tiszta vízben. Az ezüst részecskék tipikus mérete 5 nanométer. Az ezüst több mint 96%-a pozitív töltésű, az ionok szempontjából.
(*) Gyógyszerészeti tisztaságú víz.

"Különösen kicsi részecskeméret": nagyobb felület, amely lehetővé teszi az ezüst Hydrosun hatékonyságát még alacsony 25 ppm koncentrációnál is, és lehetővé teszi a könnyebb felszívódást és kiválasztást.

HASZNÁLAT:

A kolloid ezüst megszabadithat a baktériumoktól, vírusoktól, gombáktól és parazitáktól. Külsőleg és a test nyílásain száj / torok, orrlyuk, fülcsatorna, vizelet nyílásán , valamint fertőtlenítőszerként is használható. Tegyen a szájába egy teás kanálnyit és tartsa ott 1 percig.
Külső vagy belső használatra, a használó igényei szerint vagy az ajánlása szerint.

A kolloid ezüst megfelelő adagja számos tényezőtől függ, például a fogyasztó egészségétől, életkorától és számos egyéb körülménytől.Kolloid ezüst használatakor ne feledje, hogy a természetes termékeket is terápiás céllal kell használni.

HŰVÖS, SZÁRAZ NAPFÉNYTŐL VÉDETT HELYEN TÁROLANDÓ!

Adatok
Cikkszám
27
Tömeg
500 g/1db